Cześć! Mam na imię Marta, Sevenfoldów słucham od paru miesięcy(dzieki BlackRose i Nessie.H) Żyje na tym świecie od 15 lati nie u mieram...jak na razie ;P
Lubię czytać mroczne opowieści(zakochałam się w "Intruzie") wszyscy mówią na mnie Killer.Kocham filmy kryminalne i horrory. PS.
Johnny Christ jest z nich najbardziej podniecający (OSKAREK!)
Witaj Killerze
Johnny to taka kryptofajnadupa.
Bardzo się cieszę, że jest nas więcej i więcej.
15 lat. Uczysz się, bo musisz.
Mój temat, a więc - gdzie się uczysz, co potem chcesz robić w życiu?
Masz jakieś hobby, pasje?
Który kawałek A7X lubisz najbardziej, który najmniej i co jest tego powodem?
Welcome to the Family
Ostatnio edytowany przez Camille (2011-06-03 15:09:20)
Kocham Afterlife podoba mi się ten zajebisty pająk , ucze się w zapiżdziałym Gimnazjum połączonym z liceum w Środze Wielkopolskiej( zadupie) Przyszłośc jest daleka, ale jeśli tak to chciałabym zostać lekarką(specjalizacji jeszcze nie wybrałam) będę niegrzecznym dzieciom wbijała igłę w dupę Hobby... chce grać na basie
To dlatego Johnny ^^
Zadupie to stan umysłu, więc nie oceniaj tak negatywnie. W końcu Ty tam mieszkasz, nie może być aż tak źle
To highfive - Ty im igły w tyłki, a ja wiedzę w główki
Przyszłość nie jest aż tak daleka, ale dobrze, że się nie martwisz. Grunt to robić to, co się chce.
Ostatnio edytowany przez Camille (2011-06-03 15:25:40)
Killer napisał:
ale jeśli tak to chciałabym zostać lekarką(specjalizacji jeszcze nie wybrałam) będę niegrzecznym dzieciom wbijała igłę w dupę
Super lubię lekarki i pielęgniarki:),może mi byś tak wbiła
Też jestem tu nowy Cześć
ookropkaa napisał:
Może zrobić wyjątek . he .
Też uwielbiam Afterlife. ! ♥
No właśnie8P,a co do Afterlife to był 1 utwór obok almost Easy,nie pamiętam który był pierwszy który słuchałem,więc sentyment pozostaje,bo ostatnio mi się troszkę osłuchał,ale solo Gatesa dobrze miecie8)
Użytkownik
witam nową forumowiczkę
HEJKA KILLER!!!!! Racje, młodej krwi im więcej, tym lepiej, nie musisz mi o sobie opowiadać, znamy się od przedszkola Fajnie, że zarejestrowałaś się na forum
Życzę miłej zabawy, my tu staramy się, aby była przednia!
Hana napisał:
bedziesz na zlocie w poznaniu?
Hana, postaram się ją zabrać, jak nie z jej własnej woli, to ją przytargam musem
I, oczywiście, Johnny Christ RLZ!